تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 452
بازدید هفته : 1400
بازدید ماه : 4152
بازدید کل : 192373
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاری مهر، ولادیمیر سیچوف از موسسه تحقیقات پزشکی و بیولوژیکی آزمایشها نشان می دهد که ظرفیت شریانهای مغزی در فضا کاهش می یابد که این امر روی بینایی فضانوردان تأثیر گذار است.
سیچوف گفت: پیش از این تصور می کردیم که در گرانش صفر سیالات به سمت بالا حرکت می کنند و کیفیت خون ارتقا می یابد اما مشخص شد که حقیقت کاهش ظرفیت شریانهای مغزی است.
شریانهای مغزی تحت فشار قرار گرفته و ظرفیت آنها تا 40 درصد کاهش می یابد.
مأموریت کشتی فضایی اطلاعات مفیدی را درباره تأثیر سفر فضایی روی نخاع، گوش داخلی و فرآیندهایی در سطح ژنتیک فراهم کرد.
روسیه ماهواره " Bion-1M " را به همراه محموله ای از موجودات مختلف به مدت 30 روز در ماه آوریل به فضا پرتاب کرد تا تحقیقاتی را روی بدن این حیوانات هنگامی که در مدار زمین قرار داشتند، انجام دهد. هدف از انجام این تحقیقات باز کردن راه سفرهای بین سیاره ای از جمله مأموریتهای مریخی بود.
45 موش خانگی، 8 مارمولک کوچک مغولی، 15 موش صحرایی، لیسه ها (نوعی حلزون بدون صدف) و حلزونها به همراه گیاهان و میکرواورگانیسمها در این مأموریت به فضا رفتند. این مأموریت برای همه موشهای صحرایی مرگبار بود اما 29 موش زنده ماندند و مارمولکها، لیسه ها و حلزونها نیز زنده به زمین بازگشتند.
براساس اظهارات این پژوهشگر موسسه تحقیقات پزشکی و بیولوژیکی روسیه، اگرچه تعداد معدودی از حیوانات از مدار زمین زنده بازگشتند، اما دانشمندان این مأموریت را به عنوان یک موفقیت توصیف کردند.
نظرات شما عزیزان: